Eminettin mah. Adliye Cd. NO:8/1 Merkez/Rize
0850 259 0300 - 0533 045 46 53 anzerbalevi@gmail.com
Anzer Bal Evi

Bin Bir Farklı Faydası ile Anzer Balı

Bin Bir Farklı Faydası ile Anzer Balı

2022-03-02 / Anzer BalEvi

Günümüzde pek çok çeşitli doğal ve sağlıklı ürünler, gün içerisinde birçok farklı zamanda tüketilmekte ve pek çok farklı markalar bünyesinde de satışa sunulmaktadır. Özellikle kahvaltılık olarak tüketimi yaygın olan bal ürünleri de bu noktada oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Oldukça mucizevi bir besin maddesi olan ve dünyanın pek çok farklı bölgelerinde üretilmekte olan bal, birçok çeşitli toplumların da severek tükettiği gıdaların başında gelmektedir. Dünyanın birçok farklı noktasında olduğu gibi ülkemiz olan Türkiye’de de üretimi gerçekleştirilmekte olan balın pek çok farklı çeşidi de mevcuttur. Ülkemizin sınırları içerisinde üretilmekte olan en önemli bal çeşidi de Anzer Balıdır. Anzer Balı faydaları olarak bakıldığında da dünyanın en önemli bal çeşitlerinden bir tanesi olarak öne çıkan Anzer Balı, ismini ülkemizin Rize ilinin İkizdere ilçesine bağlı olan Anzer Yaylası’ndan almaktadır.

Rize’nin Ayder Yaylasından Gelen Doğal Lezzet

Tarihi 1300’lü yıllara kadar dayanan Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası, ladin ve kayın ormanları ile kaplı olan oldukça önemli bir yaylamızdır. Hem arıları hem de organik balı ile meşhur olan Ayder Yaylası, oldukça ferah havası ve yemyeşil doğası ile Türkiye’nin en önemli yaylalarından bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Genel insan sağlığı açısından da oldukça büyük faydaları olan Anzer Balının da üretim yeri olan söz konusu yayla, senelik olarak toplamda 2 tona yakın bir bal üretimi ile bilinmektedir. En doğal ve organik bal çeşitlerinin başında gelmekte olan Anzer Balı, oldukça güçlü bir antioksidan yapıya sahip olmasıyla da öne çıkmaktadır.

Hem bağışıklık sistemini hem de genel sindirim sistemini koruyucu özellikleri ile öne çıkan bal, düzenli olarak tüketilmesi halinde de çeşitli kronik yorgunluk ve halsizlik durumlarının da önüne geçmektedir. Kemiklerin çok daha dirençli bir hale gelmesinde de oldukça önemli bir rol oynamakta olan Anzer Balı, saç dökülmesine de iyi gelen yapısı ile öne çıkmaktadır.

Profesyonel Düzeyde Anzer Balı Satış Hizmetleri

Günümüzde oldukça makul ve uygun düzeyde Anzer Balı fiyatları ile öne çıkmakta olan Anzer Balevi markamız, %100 doğal ürün mottosu ile hizmetlerine devam etmektedir. Özellikle bal ürünlerinde oldukça seçkin içerikli ve zengin kapsamlı bir hizmet portföyüne sahip olan işletmemiz, pek çok farklı iletişim yollarını da marka bünyesinde barındırmaktadır. Gün içerisinde firmamızın envaiçeşit hizmet seçeneklerine; marka web sitemiz, GSM telefon numaramız veya kurumsal e-posta adresimiz aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz.