Eminettin mah. Adliye Cd. NO:8/1 Merkez/Rize
0850 259 0300 - 0533 045 46 53 anzerbalevi@gmail.com
Anzer Bal Evi

Kış Aylarında Kurtarıcı Anzer Balı

Kış Aylarında Kurtarıcı Anzer Balı

2022-03-12 / Anzer Bal Evi

Anzer balı, kış aylarında kurtarıcı durumunda olan bir bal türüdür. Son derece sağlıklı olması ile bilinir, her ne kadar yüksek fiyatlı da olsa özellikleri ve faydaları ile mucizevi bir besindir. Ülkemizde üretilen Anzer balı, en nadide ve en kaliteli çiçek balı türlerinden bir tanesidir. Firmamızda da bu balın satışı yapılır. Firmamızdan kiloluk alabileceğiniz gibi küçük paketler halinde de Anzer balını temin edebilirsiniz.

Günde yalnızca bir kaşık Anzer balı tüketmek bağışıklık sisteminizi inanılmaz derecede güçlendirir. Üstelik bebek ve çocuklarınızda da bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Müşterilerimizin sıklıkla merak ettiği konulardan biri de Anzer balının aç karna mı yoksa tok karna mı tüketildiği yönündedir. Her iki türlü de tüketilebilir fakat yemeklerden 1 saat önce tüketmek daha iyi olacaktır. Böylece yemeklerden sonra hazımsızlık gibi durumlarla da karşılaşmazsınız. Fakat diyabet gibi ciddi bir rahatsızlığınız bulunuyorsa hekiminize danışmadan bu balı tüketmeniz önerilmez.

Firmamız çok uzun zamandır Anzer balı satışı yapmaktadır. Rize’nin Anzer yaylasında Kafkas arıları tarafından üretilen bu balın mucizevi etkilerinden faydalanmak istiyorsanız sitemizden kolayca sipariş verebilirsiniz.

Anzer Balı Özellikleri

Anzer balı Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Anzer yaylasında üretilir. İsmini de üretildiği yayladan almıştır. Yalnızca bu yaylada üretildiği için nadir bulunan bir baldır. Sadece Kafkas arıları tarafından üretildiği için diğer ballardan farklıdır. Bunun yanı sıra tek bir çiçeğe bağlı kalmaksızın 400’den fazla çiçekten toplanan polenlerin birleşimidir. Bir nevi doğanın insanlara sunduğu bir armağan olarak görülebilir. Bizler de bu durumun farkında olduğumuz için sizlerin kolayca bu bala erişmenizi sağlamaktayız.

Sadece ülkemiz topraklarında üretilen Anzer balı, dünya çapında da ün kazanmayı başarmıştır. Öyle ki firmamız tarafından Japonya, Fransa, Almanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi büyük ülkelere de teslimat yapılmaktadır. Varlığı Osmanlı Devleti zamanlarında keşfedilmiş bu bal sağlık açısından büyük bir nimettir. Sitemiz aracılığı ile Anzer balı ücretlerine ve gramajlarına ulaşarak çocuklarınızın ve kendi sağlığınızı koruyabilirsiniz. Anzer balı fiyatları satın alacağınız gram miktarına göre farklılık gösterir. Ancak sitemiz aracılığı ile kolay ödeme yöntemleri ile bu balı temin edebilirsiniz.

Anzer balında glikoz oranı oldukça düşüktür. Bununla birlikte tokluk hissi de verir. Ancak her ne kadar glikoz miktarı düşük olsa da diyabet hastalarının hekime danışarak kullanması gerekir. Aynı şekilde kuvvetli bir bal olduğu için günde bir kaşık tüketmek yeterlidir. Fazlası olumsuz etki yaratabilir.

Anzer balı çok kıymetli olduğundan piyasada sahte satışını yapan firmalar da yer alır. Bizler buna müsaade etmemek için sitemizde %100 doğal Anzer balı satışını gerçekleştiriyor ve müşterilerimizin güvenle alışveriş yapmasını sağlıyoruz.

Anzer Balı Faydaları

Anzer balı faydaları saymakla bitmiyor. Gencinden yaşlısına kadar pek çok kişiye olumlu etki gösteriyor. Ancak Anzer balının faydalarını şu şekilde gösterebiliriz;

  • Bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudumuzu hastalıklara karşı korur.
  • Başta bademcik iltihabı olmak üzere vücudumuzda ortaya çıkan pek çok iltihaba etki gösterir.
  • Kanın temizlenmesinde olumlu etkileri bulunur. Aynı şekilde kansızlık şikayetine de iyi gelir.
  • Damar sertliği ve damar tıkanıklığı problemlerine de iyi gelir. Dolayısı ile kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini de minimaliz eder.
  • Enerji verici niteliği olduğu için halsizlik ve soğuk algınlığına da iyi gelir.
  • Sindirim sisteminin daha rahat çalışmasını sağlar. Hazımsızlığa da olumlu etki yaratarak balı tüketen bireylerin iştahının artmasına da yardımcı olur.
  • Kabızlık ve ishal gibi bağırsak problemlerini ortadan kaldırır.

Sizler de Anzer balının göstermiş olduğu olumlu etkilere sahip olmak istiyorsanız Anzer Bal Evi web sitemiz aracılığı ile kolayca sipariş verebilirsiniz.